Marvin Pourié om FCK-skifte: Jeg var aldrig i tvivl

Silkeborgs tyske målsluger glæder sig til fire år i FCK. Han ser frem til at udvikle sig som spiller og person

Foto: TV2/Lorry

Torsdag offentliggjorde FC København, at klubben har hentet Marvin Pourié i Silkeborg, som i den forgangne sæson rykkede ud af Superligaen. Hovedpersonen var aldrig i tvivl om, at han gerne ville skifte til mesterklubben.

- Jeg er stolt af at sidde her som FCK-spiller, for det er en stor klub, som hele Europa kender, og jeg er oprigtigt beæret over at skulle spille med løven på brystet.

- Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg gerne ville til FCK, og mine samtaler med cheftræneren og sportsdirektøren har kun forstærket den følelse, siger Marvin Pourié i en pressemeddelelse.

Den ombruste spiller var kilde til en hel del uro i og omkring Silkeborg-truppen i den forgangne sæson, men samtidig var han Silkeborgs ubestridte målkonge. Nu glæder han sig til at gå fra en bund- til en topklub i Superligaen.

- Jeg vil først og fremmest gerne hjælpe byen og holdet til at nå målsætningerne. Men rent personligt, så er det et skridt frem for mig, fordi jeg kan udvikle mig som spiller og som person i København.

- Jeg har haft en fin tid i Silkeborg, men at være i FCK er en kæmpestor udfordring, som jeg virkelig har lyst til at kaste mig ud i, siger han.

Marvin Pourié er 22 år og har tidligere været i klubber som Dortmund, Liverpool og Schalke 04.

I FCK skal Marvin Pourié afløse sidste sæsons topscorer i Superligaen, Andreas Cornelius, som er skiftet til Cardiff i Premier League.

Marvin Pourié trækker trøje nummer 23 over hovedet i FC København. Han træner med sine nye holdkammerater torsdag formiddag.

I sidste uge lukkede FC København en anden bemærkelsesværdig handel, da klubben hentede den erfarne svenske forsvarsspiller Olof Mellberg, der har spillet hele 117 kampe på det svenske landshold.

FCK går en stor sæson i møde, hvor mesterskabet skal forsvares, ligesom klubben er med i det eftertragtede gruppespil i Champions League.

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik