Mange færger udsolgt

Det er med at være hurtig, hvis du vil have en plads på en af de mange færger, der sejler til og fra Danmark.Efter at luftrummet er blevet lukket på grund af askeskyen fra Island, er der nemlig kæmpe efterspørgsel på billetter, siger flere færgeselskaber til P3Nyheder.

Hos Stena Line, der primært har ruter i det skandinaviske område, har man svært ved at håndtere den store efterspørgsel, siger informationsansvarlig Jesper Waltersson.

- Vi har et stærkt stigende antal henvendelser, og vi har problemer med at håndtere dem alle, så der er kø på telefonlinjerne, siger han til P3Nyheder.

Han fortæller, at nogle ruter er fuldstændig bookede, mens andre ruter stadig har plads. Det gælder for eksempel Frederikshavn-Oslo og Frederikshavn-Göteborg.

På Smyril Line, der sejler mellem Esbjerg, Færøerne og Island, var der klokken 11 i dag kun 26 billetter tilbage ud af 1400.

- Allerede i går begyndte vi at få telefonstorm. Og det er samme situation i dag, fordi vi i morgen har en afgang fra Esbjerg til Færøerne, som alle vil med, siger markedschef Solvej Boltz.

Hos DFDS, der blandt andet sejler mellem København og Oslo, er der helt udsolgt.

- Vi har rekord i antallet af bookinger. Vi har fyldte skibe, og det gælder både København-Oslo-ruten og ruten mellem England og Holland. Vi har udsolgt fredag og lørdag, og vil man afsted søndag, skal man skynde sig, siger informationschef Gert Jakobsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere