Mand stukket i maven ved hjem for udsatte i København

En gerningsmand er på flugt, efter at han natten til lørdag stak en anden i maven med en kniv.

En mand er natten til lørdag blevet stukket med en kniv i maven ved Mændenes Hjem, der er et socialt tilbud for udsatte på Vesterbro i København. Gerningsmanden flygtede fra stedet, mens offeret ikke kom værre til skade, end at han selv kunne gå hen til den ambulance, der blev tilkaldt.

- Vi kan ikke rigtig finde ud af, hvad der er sket. Der kom en anmeldelse 01.37 om, at en person var blevet stukket i maven. Om det var sket på eller uden for hjemmet, har vi ikke fundet ud af endnu, fortæller Henrik Brix, der er vagtchef hos Københavns Politi.

Politiet har umiddelbart ingen informationer om identiteten på hverken offer eller gerningsmand.

Ifølge vagtchefen forsøger politiet at få vidner til knivstikkeriet i tale, men i miljøet omkring Mændenes Hjem er der ikke udpræget lyst til at tale med ordensmagten.

- Der er fra tid til anden - man kan vel sige jævnligt - lidt tabernakel omkring Mændenes Hjem. Men der er ikke ret mange, der særlig gerne vil tale med politiet. Det er ikke det letteste miljø at finde ud af noget som helst, siger Henrik Brix.

Gerningsmanden flygtede angiveligt væk fra Mændenes Hjem ad Abel Cathrines Gade i retning mod Vesterbrogade. På den strækning har politiet fundet en kniv, som kan have været gerningsmandens.

- Det er muligt. Den blev i hvert fald fundet på den vej, hvor gerningsmanden stak af hen. Men dér kan man jævnligt finde knive og alt muligt andet, lyder det fra Henrik Brix.

Kniven skal nu undersøges for dna og fingeraftryk.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere