Mand fra Hvidovre dømt for skyderi

Et skyderi i Brøndby Strand sidste sommer koster nu en 26-årig mand to et halvt års fængsel.

En skudepisode i sommer koster nu en 26-årig mand fra Hvidovre et fængselsophold på to et halvt år. Dommen over den 26-årige faldt torsdag ved Retten i Glostrup.

- Dommen sender et klart signal om, at interne opgør løst gennem skyderier på offentlige steder er fuldstændigt uacceptable, siger sagens anklager, Michael Winther, fra Københavns Vestegns Politi.

Skyderiet foregik den 21. juni om aftenen på Sivstien i Brøndby Strand. Her skød den 26-årige mod benene på en 21-årig mand. Et af skuddene ramte manden i låret og strejfede derefter læggen på hans andet ben.
Allerede inden politiet anholdt den 26-årige, valgte en dommer at varetægtsfængsle ham in absentia. Det fik den 26-årige til at melde sig selv i september.

Den 26-årige blev dømt for grov vold og for at have været i besiddelse af en pistol på offentlig vej. Alene våbenbesiddelsen straffes i sådanne tilfælde med et års fængsel.

Dommen syntes da heller ikke at komme bag på den 26-årige. Ifølge Københavns Vestegns Politi valgte han nemlig ikke at anke rettens afgørelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstikkeri Nørrebro

24-årig stukket ned i København

Brand på nørrebrogade

Slikbutik i flammer: Politi undersøger sammenhæng med brand i rockerborg

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere