Madblogs er populære som aldrig før

Hjemmelavede opskrifter og gode kostråd er i høj kurs på nettet.

De danske madblogs har fået flere besøgende i de senere år, og det skyldes ikke mindst, at mad er blevet en ny identitetsskabende faktor.

'Den måde, vi ser på mad i dag, er den måde, vi så på tasker og tøj før finanskrisen - der et noget, vi definerer os selv udfra,' sådan siger Anne-Sophie Lahme, der er madekspert i kommunikationsbureauet Lahme og madspotter for Femina.

På nettet findes tusindvis af madblogs, og det er især nicheblogs, der har et meget specifkt fokus, såsom 'ren økologi' eller ingen 'kulhydrater', der klarer sig godt og har mange læsere.

Se hele interviewet med madekspert Anne-Sophie Lahme i Kont@kt her:

Du kan også følge Kont@kt på facebook. Like os her:

www.facebook.com/lorrykontakt

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20071024-220631-2-1920x1282we

playI dag fylder et stykke dansk kulturarv 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere