Lykketoft advarer Ritt

Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard er godt igang med at starte endnu en intern krig i socialdemokratiet, og det får nu ledende partifæller til at se rødt, skriver B.T.

»Det gavner hverken ­debatten eller partiet, når Ritt benytter samme metode som de foregående 37 år - nemlig at føre sit initiativ frem ved at konstruere en konflikt i forhold til sit parti,« siger Mogens Lykketoft til B.T. om Ritts seneste provokation,
Den Røde Skole er ment som et debatforum, hvor socialdemokrater skal diskutere partiets kurs efter valgnederlaget. Men i oplægget sendte Ritt Bjerregaard den ene giftighed efter den anden i hovedet på Helle Thorning-Schmidt og den socialdemokratiske ledelse.
Lykketoft advarer nu Ritt Bjerregaard.»Ritt og jeg har haft chancen for at spille en ledende rolle i partiet, og vi har én overordnet forpligtelse - nemlig at hjælpe den nuværende ledelse med at føre det socialdemokratiske projekt fremad,« siger han til B.T.
Også socialdemokraternes Carsten Hansen er tydeligt irriteret, selvom gruppeformanden gør hvad han kan for at dysse konflikten ned.»Det er altid godt med en diskussion, men den selviscenesættelse som Ritt dyrker, den bryder jeg mig ikke meget om,« siger Socialdemokraternes gruppeformand Carsten Hansen til B.T.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere