Lillebror får 12 år for knivdrab på søster

En 27-årig mand dræbte sin storesøster med en kniv gennem halsen og skal nu 12 år i fængsel, lyder dommen.

Foto: TV2/ Lorry

Den 27-årige Christian Møller Christensen skal 12 år i fængsel for knivdrabet på sin 32-årige storesøster Dina Wedelius den 4. september sidste år.

Sådan lyder dommen i Københavns Byret onsdag, skriver ekstrabladet.dk.

Drabet skete i den 27-åriges lejlighed på Vesterbro den 4. september 2011. Et skænderi om 3800 kroner udviklede sig tragisk, og den 32-årige storesøster døde, da hun fik en kniv gennem halsen.

Otte dommerstemmer gik på 12 års fængsel, mens en enkelt stemme lød på 14 år, fordi Christian Møller Christensen efterlod storesøsterens toårige datter alene i lejligheden efter drabet.

Ved at kende Christian Møller Christensen skyldig i drab, afviser retten samtidig, at der kan være tale om et uheld, som han tidligere har forklaret.

Christian Møller Christensen har hele tiden nægtet, at han havde til hensigt at dræbe sin søster.

Anklager Andreas Emil Christensen krævede 12 års fængsel, og retten valgte altså at følge den vurdering.

Forsvaret har modsat forsøgt, at få Christian Møller Christensen dømt for uagtsomt manddrab.

Forsvarer Klaus Jensen forklarede tidligere i retten, at der er psykologiske omstændigheder på spil, som forklarer, hvorfor broren ikke kan huske alt, hvad der er sket.

- Han går i chok og forlader lejligheden, efter han har sendt en sms til sin mor. Han er i en dyb ulykkelig situation, aner ikke hvor han skal tage hen. Han ønsker blot at forsvinde ned i et sort hul, sagde han dengang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik