Lig lå mere end et år bag hospital

Det forrådnede lig af en mand fundet i dag bag Hillerød Sygehus.

Liget af en mand, der skønnes at være mellem 30 og 60 år, blev i dag fundet på et grønt område bag Hillerød Sygehus i Nordsjælland.

Politiet har arbejdet med kriminalteknikere og retsmedicinere på stedet hele eftermiddagen, men politiet har nu forladt stedet.

- Der er ikke noget, som tyder på en forbrydelse, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen, chef for personfarlig kriminalitet hos Nordsjællands politi.

Liget var i stærkt forrådnelse og er ikke identificeret endnu. Den døde bliver obduceret tirsdag, hvor en retstandlæge skal undersøge tænderne i forsøget på at få manden identificeret.

- Vi skal se på, hvem der er savnet. Alt tyder på, at liget har ligget der i mere end et år. Beboere har tidligere bemærket en rådden lugt fra stedet, men de troede, det var et dødt dyr, siger Henning Svendsen.

Det var en mand, der gik en tur i skovområdet mellem Ved Skovgærdet og Københavnsvej udenfor de etablerede stier, der ved middagstid i dag gjorde det uhyggelige fund. Politiet gik forsigtigt frem for ikke at ødelægge spor. Liget var på vej til at blive skeletteret.

- Det er mærkeligt, at det ikke er fundet tidligere for det er ikke så langt fra beboelse i området, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen.

Dødsårsagen er ukendt. Men politiet siger efter dagens kriminaltekniske undersøgelser, at der ikke er tegn på en forbrydelse.

Politiet skal blandt andet undersøge, om der er patienter fra Hillerød Sygehus, herunder den psykiatriske afdeling, som er meldt savnet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik