Ledende motion designer til TV 2 Lorry

Vi er et mediehus der hver dag arbejder sammen for at formidle nyheder og nære historier om det område vi bor i, på tværs af platforme – På den mission er form vigtigt, og derfor søger vi en tjekket motion designer der har arbejdet med levende billeder og nyhedsformidling før.

Vores nuværende motion designer, Rasmus skal til Dublin for at uddanne sig, så derfor er der nu en sjælden mulighed for at få et rigtigt spændende og varieret job.

Du får en central placering, hvor du både er ansvarlig for det daglige brug af vores design, og for løbende at udvikle det. Du er med til at uddanne fotografelever i design og grafik, og fungere som konsulent for YouTube og de andre digitale platforme.

Vi hedder TV 2 Lorry, men arbejder på alle platforme – Vi har en ambition om at udfordre det bestående, og fortælle nyheder og historier på en moderne og inspirerende måde. Her er grafik og design en rigtigt vigtig del af den mission.


Du er:


Vi tilbyder:

En hverdag med sjove og komplicerede udfordringer, og samarbejde med alle teams i huset. Et hus med mange gode kollegaer og masser af socialt samvær.
Stor indflydelse på din hverdag, dine arbejdsopgaver og TV 2 Lorrys samlede udtryk.

Da vi er et mediehus der udkommer hele tiden, vil der forekomme skæve arbejdstider, men sjældent weekendarbejde.

Vi vil gerne have at du vedhæfter din ansøgning en stærk showreel, som viser et bredt udsnit af dit arbejde, og din evne til at formidle via animation.
Privatlivspolitik:

Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job

TV 2 Lorry sender nyheder på TV2 kl. 17.12 og 18.25. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.00. Derudover udkommer vi på web, YouTube, Instagram, Twitter og Facebook.

TV 2 Lorry er en af otte regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt tv til danskerne. TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere med op til to mio. potentielle brugere. Stationen har til huse i smukke bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 90 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk