Læger lægger et-årig i koma efter ulykke

Først mandag er der afklaring om lille drengs tilstand, efter at han blev fundet i en skovsø lørdag aften.

Arkivfoto Foto: TV2/Lorry

Nordsjællands Politi ved endnu ikke, hvor slemt til skade en dreng på halvandet år er kommet efter en ulykke ved en skovsø lørdag aften.
- Lægerne har lagt ham i koma, og det skal han være foreløbig frem til mandag. Så før da ved vi ikke noget om hans tilstand, fortæller politiets vagtchef Søren Bjørnestad til Ritzau.
Drengen, der er fra Værløse er indlagt på Rigshospitalet i kritisk tilstand, efter at han lørdag aften forsvandt under en gåtur.
Drengen blev kort tid efter fundet liggende i vandkanten af en skovsø i nærheden af det sted, hvor han var forsvundet fra.
- Han blev væk, mens han var ude at gå en tur med en bedsteforældre, og vi bliver tilkaldt, fortalte vagtchef Ulrik Lindén natten til søndag.
- Efter et stykke tid fandt vi ham i en skovsø, hvor han har været i vandet. Han lå delvist i vandet, så han er indlagt på Rigshospitalet i kritisk tilstand, fortæller Ulrik Lindén
Drengen forsvandt omkring klokken 19 lørdag aften, og det lykkedes politiet at finde drengen efter omkring en halv time.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik