Kvinde voldtaget på p-plads i Høje Taastrup

Politiet leder efter en mand i 30erne, efter at en kvinde har anmeldt en voldtægt.

En 36-årig kvinde blev natten til søndag voldtaget på en parkeringsplads, da hun var på vej til sit hjem i Høje Taastrup uden for København, oplyser vagtchef Brian Larsen, Københavns Vestegns Politi.

Kvinden var omkring klokken fem på vej hjem fra byen, da en mand greb hende bagfra og trak hende ind på parkeringspladsen, hvor han voldtog hende.

Kvinden er blevet udsat for fuldbyrdet voldtægt, og hun er efterfølgende blevet undersøgt på Center for Voldtægtsofre på Retsmedicinsk Institut, oplyser Brian Larsen.

Kvinden var ifølge politiet så chokeret, at hun ikke fik gjort anskrig, og der var tilsyneladende heller inden vidner til forbrydelsen på parkeringspladsen bag Høje Taastrup Hovedgade nær Enighedsvej.

Hun anmeldte voldtægten klokken kort før klokken 6.30, da hun var sluppet væk fra voldtægtsmanden og var kommet hjem til sig selv.

Politiet vil gerne tale med folk, der måtte have observeret noget i området i tidsrummet mellem klokken 4.50 og klokken 5.20 søndag morgen.

- Vi har undersøgt hele området for tekniske spor, og så sætter vi vores lid til, at nogen i området har set noget. Desuden indsamler vi materiale fra videoovervågning, som kan bringe os på sporet af gerningsmanden, siger Brian Larsen.

Kvinden har kun kunnet give et spinkelt signalement af gerningsmanden. Han beskrives som omkring 35 år og cirka 170 centimeter høj. Han talte dårligt dansk, og kvinden mener, at han muligvis kan være mulat.

Voldtægtsmanden var iført shorts eller opsmøgede bukser, der stumpede 10 centimeter over anklen. På fødderne havde han sandaler eller sko med hvidt og sort mønster.

Folk, der har oplysninger, kan ringe til Københavns Vestegns Politi på telefon 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

skunkgartneri herringløse

Særlig duft fik snusfornuftige betjente på sporet - skunklaboratorium med 347 planter afsløret

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

politi og beredskab ved gård

4-årig pige mister livet i tragisk have-ulykke

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere