Kvinde-mishandler løsladt

Den 28-årig mand fra København, som fredag aften udsatte sin eks-kæreste for mishandling på stranden ved Hornbæk Plantage, er blevet løsladt. Det skriver Helsingør Dagblad.

Det skete efter at de tre gange 24 timer, som dommeren i lørdags gik med til at forlænge anholdelsen med, udløb. Ifølge Nordsjællands Politis afdeling for personfarlig kriminalitet så gjorde efterforskerne ikke flere forsøg på at få manden tilbageholdt, fordi sagen, bortset fra nogle tekniske erklæringer, som politiet regner med at få inden for et overskueligt tidsrum, anses for at være »fuldt og helt oplyst«.
Den 28-årige, som meldte sig selv på politigården i Helsingør sent fredag aften efter at historien om hans bortførelse efterfølgende mishandling af sin eks-kæreste, en 20-årig kvinde, hurtigt var ude i alle landets medier, er sigtet for grov vold.
Han vil blive stillet for retten inden for kort tid, men om han også vil blive anklaget for frihedsberøvelse af kvinden er uvist.
Mishandlingen af den 20-årige bestod blandt andet i at holde hendes hoved under vand, og var en straf for at hun havde været ham utro, mens de var kærester.
Med til mishandlingen af kvinden var den mand, som hun havde været ham utro med, men politiet oplyser, at det på nuværende tidspunkt kun er den 28-årige eks-kæreste, der er sigtet i sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik