Kvinde med barn sprang i døden

En kvinde og et lille barn har torsdag aften mistet livet i Høje Taastrup vest for København. Politiet antager at kvinden er mor til barnet, der er et år.

Foto: TV 2 Lorry

Kvinden hoppede i døden med barnet i favnen fra en lejlighed, der ligger i boligområdet Taastrupgård. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi over for Ritzau.

- To personer har mistet livet. Vi antager, at kvinden og barnet er i familie, og at der er tale om en mor og en datter, siger vagtchef Brian Munk.

Kvinden, der hoppede ud fra en altan på tredje sal, var i 30'erne. Barnet var et år.

Politiet fik anmeldelsen om tragedien klokken 21.11 torsdag aften, da et vidne ringer til alarmcentralen.

Politiet går ud fra at der er tale om et selvmord.

- Vi kender ikke baggrunden for, hvorfor hun sprang. Vi har ikke fundet et afskedsbrev, men vi har talt med vidner derude, og deres observationer gør, at vi antager, at det var selvmord, siger Brian Munk.

Kvinden og barnet var i lejligheden med to andre personer. Der er tale om to mænd, der begge er taget med politiet til stationen.

De to mænd er afhørt og har fået lov at gå.

Politiet vil dog ikke oplyse nærmere om de to mænds tilhørsforhold til kvinden og barnet.

Kvinden havde ikke adresse i lejligheden.

Selvom politiet arbejder ud fra en teori om selvmord, er betjente på stedet for at sikre spor, hvis sagen skulle tage en drejning.

- Når vi ikke har det fulde overblik, tager vi vores forholdsregler. Vi behandler gerningsstedet og de implicerede, så vi er klar til at starte en drabssag op, hvis det bliver nødvendigt, siger vagtchefen.

Der blev ydet førstehjælp til kvinden og barnet efter faldet, men ingen af dem overlevede deres kvæstelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik