Kuk i køreprøverne i Hillerød

På grund af store tekniske problemer er cirka 150 køreskoleelever i Hillerød blevet sendt hjem uden at blive testet de seneste to uger. Det oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis. Det massive koks irriterer formand for Hillerød Kørelærerforening, Jørgen Høyer.

- Det er frustrerende, at politiet ikke kan gøre noget for eleverne, når det er deres eget system, der er gået ned, siger han.
Ifølge Jørgen Høyer er det ikke første gang, at der har været bøvl i maskinrummet hos politiet.
Han undrer sig over, at de tekniske problemer kan blive ved at dukke op igen.
- Vi kan ikke forstå, at det her får lov at foregå. For havde det været en privat virksomhed, som stod for de her prøver, så havde de maksimalt fået 48 timer til at få tingene i orden. Ellers havde vi taget en anden udbyder, påpeger formanden.
Rigspolitiet beklager de tekniske problemer og de gener, problemerne har medført.
- Da vi fik meldingen fra Hillerød om den her problemstilling, videregav vi det til vores tekniske afdeling, som har sat turbo på for at få problemet løst inden for et par dage. For det er en stor frustration for både politiet, men da ikke mindst for de elever, som må gå igen med uforrettet sag, siger vicerigspolitichef Hans-Viggo Jensen.
Som kompensation har Nordsjællands Politi tilbudt de mange hjemsendte elever en ny prøve inden for kort tid i Frederikssund. Mandag tog politiet i Hillerød konsekvensen af de massive tekniske problemer og lukkede midlertidigt for de digitale prøver. De fremmødte eksaminanter blev i stedet tilbudt at tage teoriprøven på gammel vis eller få en ny prøve, når teknikken er kommet op at køre igen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere