Kroejere stukket af fra konkurs

Herfølge Kro er gået konkurs, og det har efterladt gæsterne ude i kulden.

Foto: Lorry

I søndags mødte ægteparret Vibeke og Bjarne Jacobsen uvidende op med et middagsselskab på 30 personer til en låst dør og et lukket køkken på kroen, hvor ejerne var pist væk. Det fortæller DAGBLADET Køge.

Bjarne og Vibeke Jacobsen er rasende over, at kroen ikke havde informeret dem om konkursen og aflysningen på forhånd, og nu ønsker de at advare andre gæster, som står med planlagte arrangementer på kroen.

- Der stod jeg og trippede i en tynd kjole i frostgrader sammen med vores gæster. Mange af dem var kørt langt, og én af dem var i kørestol. Det gør mig simpelthen så vred, at man behandler mennesker på den her måde, siger Vibeke Jacobsen til DAGBLADET.

I forbindelse med konkursen er der sket en lynhurtig overtagelse af kroen. Den nye ejer, Henrik Lind, kan heller ikke komme i kontakt med de konkursramte ejere af kroen.

- De tidligere ejere har også taget ordrebogen med, så jeg ved ikke hvem og hvor mange, der har booket sig ind på kroen. Hvis bare jeg havde fået ordrebogen, så kunne jeg jo have gjort noget, fortæller Henrik Lind.

Det har heller ikke været muligt for DAGBLADET at komme i kontakt med de tidligere ejere af Herfølge Kro.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik