Kritik af Lille Syd-banen

Tog-passagererne på Lille Syd-banen mellem Næstved, Køge og Roskilde kan glæde sig over, at togene kom til tiden på banelinien i 2009, skriver DAGBLADET Køge.
Men billedet er langt fra så rosenrødt, som det bliver malet af DSB, slår pendlerrepræsentant på Lille Syd, Hans Nydam Buch, fast.
- Det er rigtigt, at det går godt på selve Lille Syd, men sandheden er også, at de fleste passagerer på strækningen er pendlere, og at det går meget skidt med forbindelserne til Lille Syd, siger Hans Nydam Buch, som selv bor i Havdrup og tager over Roskilde til København for at arbejde.
- I Roskilde har der været meget upræcise tog ind mod København, og togene er overfyldte. Samtidig skal vi hver eftermiddag vente 20 minutter i Roskilde, fordi køreplanerne ikke passer sammen, påpeger pendler-repræsentanten, der allerede har opfordret DSB til at gøre noget ved problemerne og appelleret til, at der sættes ekstra materiel ind på strækningen Roskilde-København for at skaffe plads til passagerne.
- Samtidig skal man huske på, at der for bare tre år siden var gennemkørende tog fra København til Næstved over Roskilde og Køge, men det er der jo ikke mere. På den måde er det kun den halve sandhed, DSB fortæller, vurderer Hans Nydam Buch.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20200702-092517-A-1920x1369we

Priser på op til 10 millioner kroner: Forældrekøb boomer i København

parkering p-plads parkeringsplads

Røde partier vil begrænse biler i København – men har netop stemt for 167 nye p-pladser

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

Lynghøjskolen Roskilde

Forældre banker i bordet: Kommune vil have vendeplads og boliger på skoles grønne område

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere