Kommunal hjælp til nødstedt børnehave

Alt pædagogisk personale i Sct. Josefs Børnehave er nu enten stoppet eller sygemeldt. Senest har institutionslederen sygemeldt sig.

Det har ifølge DAGBLADET Roskildes oplysninger fået den selvejende institutions bestyrelse til at bede kommunen om hjælp. Formanden for bestyrelsen, Pernille Siegumfeldt, kan bekræfte, at institutionens leder har sygemeldt sig - men derudover havde hun i morges ikke nogle kommentarer til situationen.
I følge Dagbladets oplysninger skulle der dog være lavet aftale med et vikarbureau gældende for denne uge og altså allerede fra i dag mandag, så der kommer nogle vikarer, som kan hjælpe den del af personalet, der er tilbage. Og samtidig har man bedt kommunen om støtte til både den sygemeldte leder og det øvrige personale i børnehaven, der på det seneste været igennem voldsom tumult. Uroen skyldes, at en del forældre mener, at de ikke er blevet gjort opmærksom på børnehavens tilknytning til den katolske kirke, dengang de sagde ja til kommunal pasning på stedet. Formanden for kommunens skole- og børneudvalg, Henrik Stougaard, SF, gør det klart, at der bliver arbejdet på højtryk for at rede trådene omkring den opståede situation ud.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Nexus foto

Kritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere