Kommunal hjælp til nødstedt børnehave

Alt pædagogisk personale i Sct. Josefs Børnehave er nu enten stoppet eller sygemeldt. Senest har institutionslederen sygemeldt sig.

Det har ifølge DAGBLADET Roskildes oplysninger fået den selvejende institutions bestyrelse til at bede kommunen om hjælp. Formanden for bestyrelsen, Pernille Siegumfeldt, kan bekræfte, at institutionens leder har sygemeldt sig - men derudover havde hun i morges ikke nogle kommentarer til situationen.
I følge Dagbladets oplysninger skulle der dog være lavet aftale med et vikarbureau gældende for denne uge og altså allerede fra i dag mandag, så der kommer nogle vikarer, som kan hjælpe den del af personalet, der er tilbage. Og samtidig har man bedt kommunen om støtte til både den sygemeldte leder og det øvrige personale i børnehaven, der på det seneste været igennem voldsom tumult. Uroen skyldes, at en del forældre mener, at de ikke er blevet gjort opmærksom på børnehavens tilknytning til den katolske kirke, dengang de sagde ja til kommunal pasning på stedet. Formanden for kommunens skole- og børneudvalg, Henrik Stougaard, SF, gør det klart, at der bliver arbejdet på højtryk for at rede trådene omkring den opståede situation ud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik