Kom så, Danmark! Her kan du se VM-braget mod Kroatien på storskærm

I aften klokken 20 spiller Danmark mod Kroatien, og der er flere muligheder, hvis du vil se kampen på storskærm.

(Arkivfoto) Foto: Claus Bech - Ritzau Scanpix

Når det danske fodboldlandshold tørner sammen med Kroatien i aftenens VM-ottendedelsfinale, så er der rig mulighed for at komme ud og se den sammen med en masse andre fodboldfans, hvis du ikke er til klaphat, popcorn og en dåsebajer hjemme på sofaen.

I København kan man for eksempel se kampen i Tivoli, hvor der er fri entré til de første 10.000 fodboldfans, der har sikret sig billet via Tivolis hjemmeside. Gæster med årskort har - som sædvanligt - fri indgang til Tivoli.

Læs også Daniel Agger sender børn på fodboldsommerferie

Er Tivoli ikke lige stedet for dig, så er der også gratis arrangementer andre steder i København. Som det har været tilfældet med de Danmarks tre første VM-kampe, så åbner Nationalmuseet også dørene op i aften klokken 19 til museets historiske Palægård med indgang fra Frederiksholms Kanal 12.

Derudover vises kampen ved BLOX ved Bryghuspladsen, og også i Hafnia Hallen på Julius Andersens Vej 6 i Valby er der gjort klar til kamp i aften. Det samme er tilfældet på Hvidovre Torv.

Bold på Roskilde Festival

Uden for København byder Bakken også på bold på friluftsscenen, hvor der er gratis entre. Lidt længere nordpå vil der også være storskærm på torvet i Fredensborg.

Roskilde Festival oplyser, at VM-braget også vises på storskærm i East City, hvor man i øvrigt kan se en masse bold under, mens festivallen står på.

Kampen kan også ses på Hestetovet i Roskilde samt på Kulturtorvet i Køge.

Kom så, Danmark. God kamp i aften!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik