Kom så, Danmark! Her kan du se VM-braget mod Kroatien på storskærm

I aften klokken 20 spiller Danmark mod Kroatien, og der er flere muligheder, hvis du vil se kampen på storskærm.

Når det danske fodboldlandshold tørner sammen med Kroatien i aftenens VM-ottendedelsfinale, så er der rig mulighed for at komme ud og se den sammen med en masse andre fodboldfans, hvis du ikke er til klaphat, popcorn og en dåsebajer hjemme på sofaen.

I København kan man for eksempel se kampen i Tivoli, hvor der er fri entré til de første 10.000 fodboldfans, der har sikret sig billet via Tivolis hjemmeside. Gæster med årskort har - som sædvanligt - fri indgang til Tivoli.

Er Tivoli ikke lige stedet for dig, så er der også gratis arrangementer andre steder i København. Som det har været tilfældet med de Danmarks tre første VM-kampe, så åbner Nationalmuseet også dørene op i aften klokken 19 til museets historiske Palægård med indgang fra Frederiksholms Kanal 12.

Derudover vises kampen ved BLOX ved Bryghuspladsen, og også i Hafnia Hallen på Julius Andersens Vej 6 i Valby er der gjort klar til kamp i aften. Det samme er tilfældet på Hvidovre Torv.

Bold på Roskilde Festival

Uden for København byder Bakken også på bold på friluftsscenen, hvor der er gratis entre. Lidt længere nordpå vil der også være storskærm på torvet i Fredensborg.

Roskilde Festival oplyser, at VM-braget også vises på storskærm i East City, hvor man i øvrigt kan se en masse bold under, mens festivallen står på.

Kampen kan også ses på Hestetovet i Roskilde samt på Kulturtorvet i Køge.

Kom så, Danmark. God kamp i aften!

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

20_percent

playOL-skatere: Vi er bange for at køre ind i børnene

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere