Kolding København vinder uden at imponere

TMS Ringsted drillede længe stjernerne fra KIF Kolding København, som dog endte med at vinde 28-24.

Det kan godt være, at de fleste iagttagere peger på håndboldherrerne fra KIF Kolding København som favoritter til DM-guldet, men det var ikke til at få øje på onsdag aften, selvom den jysk/sjællandske sammensmeltning sejrede med 28-24.

I det meste af opgøret var det overraskende værterne fra TMS Ringsted, som var foran. Hjemmeholdet gik til pause med en 11-10-føring, og der skulle gå omkring 10 minutter af anden halvleg, før udeholdet bragte sig foran.

Men da først KIF Kolding København kom foran, kørte favoritterne sikkert sejren hjem. Det var klubbens anden sejr i to ligakampe.

Helt modsat er det gået for TMS Ringsted, som står noteret for nul point for to kampe. TMS Ringsted blev banket 15-37 i første spillerunde på udebane til Skjern Håndbold.