Kold skulder til nyt rådhus

Kommunale byggeplaner for et tre-cifret millionbeløb er strandet på manglende interesse fra byggesektoren.

Foto: TV2/ Lorry

Det drejer sig om en stor udvidelse af Køge Rådhus samt byggeriet af et nyt stort genoptræningscenter med 30 aflastningsboliger midt i Køge. Projektet blev sendt i udbud i efteråret, men kun én enkelt entreprenør valgte at byde på opgaven. Det bud var ikke attraktivt for Køge Kommune, og nu er udbuddet trukket tilbage. Det skriver DAGBLADET Køge.

De tre byggerier udgør en vigtig del af det samlede Køge Kyst projekt, som i forvejen kæmper med forsinkelser på grund af manglende interesse fra detailhandlen. Køges borgmester Marie Stærke (S) forventer dog ikke, at det fejlslagne udbud vil forsinke projektet væsentligt.

- Der kom kun ét bud. Det bud var vi ikke tilfredse med. Derfor har vi annulleret det udbud, og så går vi i et fornyet udbud. Jeg ved ikke præcis, hvad det betyder for tidsplanen, men det drejer sig formentlig om en tre måneders tid. Vi venter stadig på de sidste arkæologiske undersøgelser i de sydlige område (af stationsområdet red.), Så det ændrer ikke noget ved den overordnede tidsplan, siger Køges borgmester Marie Stærke (S).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik