Kok serverer mad på to hjul: ”Maden smager bare bedre i naturen”

- Det giver jo super god mening at rive restaurantoplevelsen ud af de traditionelle rammer. At stå og sanse maden udenfor i dens rette element.

Morten Kryger Wulf er cykelkok. Han er brudt ud af de traditionelle rammer som kok for at kombinere hans kærlighed for mad med hans kærlighed for cykling. Sammen med op til 12 spisende gæster, ruller Morten Københavns gader tynde i en noget anderledes restaurantoplevelse.

- Det jeg følte, da jeg var i et mere traditionelt resturationskøkken, det var, at maden blev alt for bearbejdet. Det med at stå med en østers og åbne den sammen, der er jo bare nogen smage og en eller anden mening ved det. Der sker et eller andet, siger 51-årige Morten Kryger Wulf.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere