Køges butikker til kamp mod tyve

Køge Handelsstandsforening vil nu have sat en stopper for butikstyvene i byen ved hjælp af et vagtværn. Det skriver DAGBLADET Køge.

I samfundet generelt er der en stigning i butikstyverierne. Og det gør ondt på pengepungen i butikkerne. En opgørelse fra Dansk Erhverv viser, at butikstyve stjæler for 1,5 milliader kroner årligt.

Køge er heller ikke sluppet for en stigning i butikstyverne, fortæller formanden for Køge Handelsstandsforening, Jørgen Petersen.

- Solrød og Greve hører til de værste steder i Danmark, når det gælder antallet af butikstyverier, og vi fornemmer i Køge, at det rykker mistænkeligt nærmere os. Det vil vi ikke finde os i. Derfor har handelsstandsforeningen nedsat et udvalg, der skal se på en løsning omkring at hyre et vagtværn, siger Jørgen Petersen til DAGBLADET Køge.

Det er positive erfaringer med vagtværn i blandt andet supermarkeder, storcentre og større mærkevarebutikker, der har fået Køges butikker til at gå i aktion mod tyverierne.

- Det kommer til at gå stærkt med at etablere et vagtværn. Det er vores indtryk, at kunderne i dag føler sig trygge. Men det skal de altså også blive ved med i fremtiden. Derfor tager vi nu det skridt, forklarer Jørgen Petersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstikkeri Nørrebro

24-årig stukket ned i København

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere