Køge Kyst tiltrækker pengemænd

Der er stor interesse for at investere i Køge Kyst-projektet, skriver DAGBLADET Køge.

 - Vi har allerede fået henvendelse fra en række professionelle investorer, der har givet udtryk for, at Køge er et interessant sted i de kommende årtier, siger Jørgen Nue Møller, der er bestyrelsesformand for Køge Kyst.
      Han hæfter sig ved, at den kontante interesse er sket uden, at man på nuværende tidspunkt har været ude med en presseoffensiv og en egentlig reklamekampagne for projektet.
      Udviklingen af Køge Kyst skal foregå over de næste tyve år, og byudviklingsselskabet har netop præsenteret udviklingsplanerne for projektet, der blandt andet omhandler Søndre Havn og Stationspladsen i Køge.
      - Vi er på nuværende tidspunkt i tæt dialog med et stort ejendomsselskab, en developer og to professionelle investorer, siger Jørgen Nue Møller og fortsætter om de økonomiske perspektiver i dialogen:
      - Der er et lidt forskelligt perspektiv, hvor nogle er klar til at slå et større brød op end andre - men vi taler bestemt om mange millioner, for der er et betydeligt antal byggerater i fase 1, der omhandler stationsområdet.
      Byudviklingsselskabet Køge Kyst står for at udvikle havne- og stationsområdet i Køge gennem de næste 20 år, og man forventer at tage hul på dele af stationsområdet allerede fra 2012.
      - Interessen bekræfter, at det altså ikke er nogle fantasifostre, vi har født med projektet. For de her folk, der er vant til at se på grunde og ejendomme, siger samstemmende, at det her er interessant, understreger Jørgen Nue Møller.  

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Lynetteholm

Lynetteholm rykker tættere på: Forhastet proces, mener kritikere

vandmasser domus vista

playSe de vilde billeder: Sådan så det ud, da sprængt vandrør oversvømmede højhus

Cityringen

playBeboere plages af støj fra metroen – nu skal der sættes ind med tre tiltag

Sirene

playÅrlig sirenetest kommer stadig bag på danskerne

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere