Køge-klage over Borgerligt Centrum

Borgerligt Centrum har endnu ikke fået partinavnet endeligt godkendt og må stadig vente på at gå i gang med indsamling af 20.000 underskrifter. Det er en klage fra Borgercentrum i Køge, der bremser partiet, skriver DAGBLADET Køge.

Det 25 medlemmer store parti Borgercentrum i Køge har klaget over navnet Borgerligt Centrum til Simon Emil Ammitzbølls nye landsdækkende midterparti.Partiformand for Borgercentrum John Danielsen, mener, at de to navne minder for meget om hinanden i det øjeblik, Borgerligt Centrum vælger at stille op til kommunalvalget i Køge.
- Vi har jo vores navn registreret, og vi synes, det her er meget tæt på, siger John Danielsen, der ser ud til at få held med klagen.
I hvert fald har Valgnævnet under Velfærdsministeriet igen udsat den endelige godkendelse af navnet Borgerligt Centrum til det nye midterparti.
Partileder Simon Emil Ammitzbøll er ikke tilfreds, for forsinkelsen betyder, at arbejdet med indsamling af de nødvendige 20.000 underskrifter, som en opstilling til Folketinget kræver, fortsat ikke er gået i gang.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Ulykken i Havdrup

18-årige Sebastian blev dræbt i trafikken: Nu kommer familien med opråb

Borgmestre

Kvindelige borgmestre trodser dick pics og mom-shaming: Sådan vil de få flere kvinder i kommunalpolitik

Frederiksberg Svømmehal

Renovering af Frederiksbergs historiske svømmehal forsinket og budgettet skrider

Frida Pernille Groth Rasmussen

Frida står bag barnevognsmarch for bedre forhold for fødende

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere