Køge Festuge begynder forfra

Det var umuligt at få opbakning til den gamle forening bag Køge Festuge, og derfor bliver der nu stiftet en ny forening, der kan begynde forfra med at arrangere en folkefest på Torvet i Køge, skriver DAGBLADET Køge.

Det fortæller Per Stenberg, der er en del af den bestyrelse, som arrangerede festugen i 2010. Den festuge endte som bekendt i et økonomisk rod, der stadig mangler at blive udredt.
- Det tager for lang tid at blive »færdig« med den gamle forening, og der er heller ikke nogen, der har lyst til at være med i den med det underskud, der er udsigt til, siger han til DAGBLADET Køge og fortæller, at den revisor, der er ved at kigge på regnskabet fra sidste år, foreløbig har meldt tilbage, at underskuddet vil blive på omkring 900.000 kroner.
Der er ekstraordinær generalforsamling i den nye forening på torsdag, hvor der skal vælges medlemmer til en ny bestyrelse, og målet er at få en bred bestyrelse, hvor flere kan bidrage med deres kompetencer.
- Vi har for eksempel allerede valgt en kasserer, der er meget regnskabs-kyndig fra sit private liv og derudover så er målet også at få flere repræsentanter fra foreningerne i Køge med i bestyrelsen. Derfor har vi sendt en mail ud til alle foreninger, hvor vi orienterer om mødet og den nye forening, siger Per Stenberg.
Han fortæller, at en bredere bestyrelse skal sikre, at man er flere om at have overblikket og træffe de vigtige beslutninger.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere