Køge-diskoteker vil stoppe bande-krigen

Under overskriften »Natteliv Køge« står en stribe restauratører med aften og natåbent i Køge nu sammen om at få vendt den udvikling, der har ført til den seneste tids uro i bande- og rockermiljøet i byen. Det skriver DAGBLADET Køge.

Det er natklubben Club Burn, der har taget initiativet til »Natteliv Køge«, og det er bakket op af Midt- og Vestsjællands Politi. Idéen er at nægte alle unge med nogen former tilknytning til bandemiljøerne adgang til diskoteker, caféer og barer.
- Du kan smide denne her gruppe unge i fængsel, og du kan give dem bøder, og de er fuldstændig ligeglade. Men hvis de ikke kan være en del af nattelivet og ikke kan være sammen med deres venner, så gør det rigtig ondt, fortæller Jesper Bjørnestad, der er medindehaver af Club Burn, om baggrunden for initiativet.
I første omgang vil »Natteliv Køge« strække sig seks måneder, og helt konkret vil der komme til at hænge et skilt i døren på de beværtninger og diskoteker, der er med i ordningen.
I døren vil utryghedsskabende personer blive afvist med hård hånd, og med politiets hjælp, hvis det er nødvendigt.
- Hvis der kommer en gruppe på 10 mennesker, hvor blot den ene har tilknytning til bande- eller rockermiljøet, så afviser vi alle 10 personer. På den måde kan vi være med til at få de ni til at gå en anden retning end til de her miljøer, siger Jesper Bjørnestad til DAGBLADET Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere