Københavns yderområder hitter: Se hvor boligpriserne stiger

Bispebjerg, Bellahøj, Brønshøj og Vanløse hitter. Snart bliver Husum og Emdrup også in.

Stærkt stigende boligpriser har ramt Københavns yderområder. 

I områder som Bispebjerg, Bellahøj, Brønshøj og Vanløse, hvor prisstigningerne hidtil har været moderate, skyder priserne pludselig i vejret.

- Ved udgangen af 2014 kunne vi se, at bydelene fra Frederiksberg N, Nørrebro og Østerbro og indad mod centrum havde oplevet store prisstigninger det seneste år. Nu er grænsen rykket længere udad, og Vanløse, Brønshøj, Bellahøj og Bispebjerg har haft prisstigninger på over 12,5 procent det seneste år, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Nu er Husum og Emdrup de eneste områder i København, hvor priserne endnu ikke er kommet på himmelflugt. Men det varer ikke længe, vurderer Birgit Daetz.

- Der er stor sandsynlighed for, at priserne også her vil stige inden for et til to år. Tilflytningen til hovedstaden er konstant, og der er en evig efterspørgsel efter boliger – især de billige. Alle de dyre nybyggerier ved Nordhavn, Ørestad og Islands Brygge hjælper ikke den studerende, der skal have en billig bolig, siger hun.

Køber man en studiebolig i Husum eller Emdrup nu og beholder den i hele studietiden, er der altså en god sandsynlighed for, at den kan sælges igen med gevinst efter endt studie, hvis man skal tro forudsigelserne.

Salgspriserne i bydele som Indre By, Christianshavn og Øster- og Vestervold forventes ikke at stige så meget mere. Her er de største prishop overstået, og prisstingingerne er nu mere moderate.  

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Svampeceremoni

Ulovlige svampetrip samler folk i fællesterapi

25_seconds

playDroner skal søge efter utætte fjernvarmerør om natten

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere