Københavnerstang: Nu som milkshake hos McDonald's

En af sommerens årlige favoritter kan i år nydes i en ny form. Smagen af Københavnerstang kan nu nydes som en flydende drik.

Foto: Svend Åge Mortensen - Scanpix

Der er gode nyheder til alle dem, der elsker den ikoniske danske is, Københavnerstangen.

Udover at være en klassiker, så smager Københavnstangen fantastisk, så vi syntes, at det kunne være både sjovt og oplagt at udvikle en milkshake i samarbejde med Frisko med københavnerstangsmag.

Mads Friss, Kommerciel Direktør, McDonalds Danmark

Ifølge Berlingske har den amerikanske fast food kæde McDonald's fra i dag af udvidet menukortet med endnu en milkshake, som har direkte kobling til danmark og hovedstaden.

Den velkendte smag af vanilje og ananas fra Københavnerstangen skal ifølge McDonalds selv blive sommerens nye hit blandt danskerne.

- Vi udvikler løbende nye produkter til det danske marked, og der skal selvfølgelig også være en dansk sommer-nyhed på menukortet, siger kommerciel direktør for MCDonald's Danmark Mads Friss til Berlingske.

McDonald's Danmark oplyser, at de har udviklet isen i samarbejde med Frisko. I første omgang vil blive solgt til og med 15. november.

Læs også Dystre prognoser: Så langt væk er sommervejret

- Udover at være en klassiker, så smager Københavnstangen fantastisk, så vi syntes, at det kunne være både sjovt og oplagt at udvikle en milkshake i samarbejde med Frisko med københavnerstangsmag, siger Mads Friis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik