Københavnerstang: Nu som milkshake hos McDonald's

En af sommerens årlige favoritter kan i år nydes i en ny form. Smagen af Københavnerstang kan nu nydes som en flydende drik.

Der er gode nyheder til alle dem, der elsker den ikoniske danske is, Københavnerstangen.

quote Udover at være en klassiker, så smager Københavnstangen fantastisk, så vi syntes, at det kunne være både sjovt og oplagt at udvikle en milkshake i samarbejde med Frisko med københavnerstangsmag.

Mads Friss, Kommerciel Direktør, McDonalds Danmark

Ifølge Berlingske har den amerikanske fast food kæde McDonald's fra i dag af udvidet menukortet med endnu en milkshake, som har direkte kobling til danmark og hovedstaden.

Den velkendte smag af vanilje og ananas fra Københavnerstangen skal ifølge McDonalds selv blive sommerens nye hit blandt danskerne.

- Vi udvikler løbende nye produkter til det danske marked, og der skal selvfølgelig også være en dansk sommer-nyhed på menukortet, siger kommerciel direktør for MCDonald's Danmark Mads Friss til Berlingske.

McDonald's Danmark oplyser, at de har udviklet isen i samarbejde med Frisko. I første omgang vil blive solgt til og med 15. november.

- Udover at være en klassiker, så smager Københavnstangen fantastisk, så vi syntes, at det kunne være både sjovt og oplagt at udvikle en milkshake i samarbejde med Frisko med københavnerstangsmag, siger Mads Friis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

20_percent

playAntallet af tomme butikker i København er på højeste niveau i 18 år - frygteligt, siger borgmester

Jacob Himmelstrup

playVirtual reality blev løsningen på firmas coronakrise

Flyselskabet Airseven

playNyt flyselskab bygger nye kabiner under nedlukning

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere