København dropper brandet Open Copenhagen

København skal ikke være Open Copenhagen mere. Opbakningen har været for lille, så nu skal byens officielle citybrand siden 2009 droppes og foreningen Open afvikles.

- Vi har egentlig fungeret godt som forening, men der er brug for et nyt og større engagement, også fra flere offentlige spillere. Foreningen hilser en ny organisationsform og et nyt brand velkommen, siger Henrik Peter Jørgensen, formand for foreningen Open og kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne til News Øresund.

Det er endnu ikke klart, hvad der skal afløse brandet Open Copenhagen.

Henrik Peter Jørgensen henviser til, at regionerne og de store kommuner i hovedstadsregionen er ved at udarbejde en vækststrategi og i den forbindelse vil skabe et nyt citybrand. Det forventes at være på plads i starten af 2014.

Inden for de næste måneder afvikles foreningen Open. Brandet, der blev skabt i 2009, har været omdiskuteret og foreningen, som blev stiftet på initiativ af Wonderful Copenhagen og Copenhagen Capacity og har haft 22 medlemmer. I dag har foreningen kun omkring 10 medlemmer, oplyser Henrik Peter Jørgensen.

Fakta om Open Copenhagen

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

PR-foto

Mistanke om menneskehandel i forbindelse med byggeri af luksusboliger i Nordsjælland

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere