Knivbevæbnet taxachauffør stikker kunde i benet

En ung mand vil ikke tale med politiet, selv om han blev stukket i benet af en taxachauffør mandag morgen.

Et skænderi mellem en taxachauffør og en kunde udviklede sig mandag morgen voldeligt, da chaufføren angiveligt trak en kniv og stak den 25-årige kunde i låret.

Kunden blev kun overfladisk såret og er blevet syet med "et par sting", oplyser Københavns Politi, som står på næsten bar bund i sagen.

- Vi kan ikke sige ret meget. Offeret har stort set ikke haft lyst til at fortælle os noget, siger den centrale efterforskningsleder Robert Jensen til Ritzau.

Episoden fandt sted ved sekstiden på Frederiksborggade ved Rømersgade, og politiet har efterfølgende fundet en kniv i området.

- Vi må se, om vi kan komme videre med sagen ad den vej. Men selv hvis vi finder dna på kniven, så er det en vanskelig sag, når offeret ikke vil sige noget, siger efterforskningslederen.

Hvad der gik forud for overfaldet, er ligeledes uklart.

Men politiet formoder, at de to mænd er blevet uenige i forbindelse med en taxatur.

- Det er måske, fordi manden har villet med i taxaen, og chaufføren ikke har ønsket ham som kunde. Der opstår i hvert fald en eller anden tvist, siger Robert Jensen.

Efter sammenstødet forsvandt taxachaufføren fra stedet, og politiet har i øjeblikket ingen oplysninger om ham.

- Vi har selvfølgelig været i kontakt med diverse hyrevognselskaber i hovedstadsområdet, men de har ikke kunnet bidrage med noget, siger Robert Jensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik