Knaldet går uden om krisen

Intet nytår uden knald. Selvom der fortsat bliver talt om finanskrise og recession ser det ud til, at borgerne i Roskilde bruger lige så mange penge på fyrværkeri, som de plejer, og forhandlerne på Dyrskuepladsen melder endda om øget salg i forhold til samme tidspunkt sidste år, skriver DAGBLADET Roskilde.

 - Vi solgte rigtig meget før jul, hvor vi havde 20 procent rabat på fyrværkeriet. Efter jul har der været lidt stille igen. Folk har brugt en masse penge og skal lige have løn, før de køber fyrværkeri, så der bliver fyldt herude i morgen (fredag, red.), lyder det fra Jesper Hansen, pladsansvarlig hos T. Hansen.
      Sammen med tre andre forretninger holder de til på Dyrskuepladsen med deres fyrværkerisalg. T. Hansen ligger allerede 30-40 procent over, hvad man havde solgt på samme tidspunkt sidste år, og de andre udsalg melder også om travlhed.
      - Vi startede salget en uge senere i år, men vi har alligevel solgt lidt mere, end vi havde på samme tidspunkt sidste år, lyder det fra Anne Kjølby, der er ansat hos Harald Nyborg.
      Hos Jem & Fix fortæller Anders Daugaard, at kæden på landsplan har solgt 750.000 heksehyl, og at partiet i Roskilde var væk i løbet af en uge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere