Kim Staal vender hjem til Herlev

Ishockey-profilen Kim Staal har sammen med to andre profiler skrevet kontrakt med barndomsklubben Herlev.

En af dansk ishockeys største profiler nogensinde vender nu tilbage til Herlev - klubben hvor det hele begyndte. Det beretter sporten.tv2.dk.
- Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme tilbage og være med til at spille Herlev op i ligaen igen, siger Kim Staal, der har skre­vet kontrakt med Herlev Ishockey for de næste to år
Herlev Ishockey har kæmpet for at skaffe kapital til at få klubben tilbage i ligaen efter konkursen for to år siden.
Nu er det lykkedes, og sammen med en ny ligalicens kan klubben præsentere tre store profiler i Thor Dresler, Frederik Storm og så Kim Staal, oplyser sporten.tv2.dk.
- Folkene bag projektet har gjort et kæmpe stykke arbejde, og jeg er virkelig glad for,at det er lykkedes at komme hertil. Herlev har en helt speciel plads i mit hjerte, og jeg er stolt over igen at skulle spille for klubben, siger Kim Staal, der er født og opvokset i Herlev og spillede i klubben fra han var fem år til han var 16.
Derefter begyndte et udlandseventyr, der skulle vise sig at vare i 16 år.
Som stor teenager rykkede Staal til svenske Malmø, hvorfra turen gik til Modo, tilbage til Malmø og så til USA og drømmen om NHL.
Det lykkedes aldrig at indfri NHL-drømmen, men det blev til et år i farmerligaen for Milwaukee, inden turen gik tilbage til Sverige og Linköping.
Kim Staal nåede også forbi HV71 i den svenske eliteserie, inden han sidste år vendte tilbage til dansk ishockey, hvor han sammen med Herning blev dansk mester.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik