Kielgast vil af med S-kammerateri

Marie Stærke og hendes familie sidder på for mange poster, mener Thomas Kielgast, der vil vælte hende som borgmester.

Gruppeformand Thomas Kielgast udfordrer borgmester Marie Stærke om pladsen som Socialdemokraternes spidskandidat ved det kommende kommunevalg i Køge, og for udfordreren er der tale om et opgør med kammerateri og nepotisme internt i partiet, skriver DAGBLADET Køge.
Det beskriver Thomas Kielgast i dag i et debatindlæg i DAGBLADET Køge, hvor han forklarer, hvad der ligger bag overskriften på hans ønske om »En ny start«.
Jeg vil gøre op med, at ganske få personer sidder på alle posterne. Vi skal passe på ikke at snævre personkredsen ind, vi skal derimod brede kredsen ud og vi skal have mere åbenhed. Vi er nødt til at have rene linier i partiet, siger Thomas Kielgast.
Han kritiserer specielt situationen sidste år, hvor Socialdemokraterne stod uden formand efter Tommy Kamps fald.
- Her sidder familien Stærke på for mange poster. Hun er borgmester, og manden er formand for både Køge-kredsen og for partiets fællesledelsen i Køge. Det giver et kæmpe demokratisk underskud. Det bliver sammenspist, og det skal ikke i fremtiden være muligt at sidde på så mange poster samtidig. Tingene skal bredes ud, for vi har mange talenter hos Socialdemokraterne i Køge, siger Thomas Kielgast.
Socialdemokraterne i Køge afholder generalforsamling den 2. februar på Teaterbygningen i Køge. Her vil der efter al sandsynlighed blive taget beslutning om en urafstemning om partiets spidskandidat.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere