Kendte danskere politianmelder Aller Media

Seks kendte danskere er gået sammen om at melde Aller Media til politiet.

Foto: TV2/Lorry

Seks kendte danskere - heriblandt komikeren Casper Christensen og skuespilleren Mads Mikkelsen - politianmelder Aller Media i kølvandet på sagen om Se og Hørs ulovlige overvågning.

Det oplyser de kendtes advokat, Brian Larsen fra Lex Advokater, til Ritzau.

Ud over Casper Christensen og Mads Mikkelsen drejer det sig om skuespilleren Iben Hjejle, X Factor-dommeren Remee, musikeren Rasmus Seebach, eksmodellen Rigmor Zobel og hendes mand, Jesper Raun.

De er angiveligt på den liste over kendte, som har fået deres kreditkort overvåget af en PBS-ansat, som er blevet betalt af ugebladet Se og Hør.

- Jeg mener, at der efterhånden er tilstrækkeligt for politiet at arbejde videre med, siger Brian Larsen, der endnu ikke vil afsløre indholdet af politianmeldelsen.

- Men den går på de forhold, vi umiddelbart kan se er lovbrydende.

Sagen om den ulovlige overvågning af kendte danskeres kreditkortaktiviteter er eskaleret nærmest time for time, siden BT mandag - på baggrund af roman skrevet af en tidligere Se og Hør-ansat - afslørede ulovlighederne.

Torsdag aften nåede sagen helt op til justitsminister Karen Hækkerup (S), der nu vil kigge på lovgivningen i forhold til beskyttelsen af danskeres oplysninger om elektroniske betalinger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik