Kastede kilotung asfalt ned over politibiler

Farum: To drenge på 16 og 18 år bliver fremstillet i retten sigtet for vold mod politiet, for overtrædelse af den grove voldsparagraf i straffeloven og for i grov kådhed at have sat andres liv i fare.

Ved 23.30-tiden fredag aften smed de to unge mænd fem-otte kilo tunge asfaltstykker ned over to civile politipatruljebiler fra en bro ved Bybækterrasserne. Politibilernes ruder blev fuldstændig knust, men det lykkedes at få bilerne ud af området og der blev tilkaldt forstærkning fra Nordsjællands Politi.

De to civile politibiler med i alt fire betjente havde rutinemæssigt været i Bybækhallen for at tjekke, at alt var som det skulle være til en koncert. Men da de forlod stedet blev de angrebet af de to unge mænd som kastede de tunge asfaltstykker ned over bilerne.

Et vidne kunne fortælle, at området er videoovervåget, og det lykkedes hurtigt at finde frem til de to gerningsmænd som begge bor i området.

De to sigtes for at have udøvet grov vold og sætte andres liv i fare ved at have kastet de meget tunge asfaltstykker ned over politibilerne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere