Kasserer dømt for at tage af kattekassen

En 56-årig kvinde fra Svogerslev skal i fængsel, efter hun er blevet dømt for underslæb mod kennelklubben Racekatten. DAGBLADET Roskilde skriver, at kvinden var kasserer i foreningen, da hun over en periode på halvandet år frem til midten af 2009 brugte i alt 820.921 kroner, som tilhørte foreningen.

Ifølge sigtelsen imod hende skete underslæbet blandt andet ved, at hun overførte penge fra Racekattens konto til sin egen, hvorefter hun kunne bruge pengene til private formål. Hun betalte også sine egne regninger over klubbens konto, og i forbindelse med udstillinger beholdt kontanter, der var kommet i kassen.

Sagen imod den 56-årige kvinde blev afviklet som tilståelsessag. Hun kunne dog ikke erkende underslæb for hele beløbet, men endte med at indrømme, at underslæbet godt kunne have en størrelse på en halv million kroner.

Retten i Roskilde har idømt kvinden ni måneders fængsel, hvoraf seks måneder blev gjort betinget. Hun slipper med andre ord med at afsone tre måneder under forudsætning af, at hun ikke begår noget kriminelt inde for prøvetiden på to år.
Derudover skal hun betale den halve million kroner tilbage til Racekatten.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Svampeceremoni

Ulovlige svampetrip samler folk i fællesterapi

Drone_over_byen

Droner skal søge efter utætte fjernvarmerør om natten

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere