Kamphund dræber lille hund

En løsgående kamphund dræbte torsdag en lille hund ud for Glostrup Hospital.

Vestegnens Politi efterlyser en cirka 30-årige mandlig ejer af hunden, der kort efter flygtede med hunden fra gerningstedet, skriver bt.dk.
- Det var en meget voldsom oplevelse. Jeg kom gående med lille Maxiu i snor og udfra en bevoksning, så sprang der pludseligt en amerikansk bulldog ud og tog fat i nakken på Maxiu, hvor den ruskede ham så voldsomt, at den knækkede nakken på ham. Derefter flåede den brystet op med tænderne mens jeg chokeret kiggede på, siger Hanne Nielsen til bt.dk
Hanne Nielsen luftede Maxiu for en venindes datter.
- Selv om jeg sparkede og piskede kamphunden imens, så holdt den ikke op, siger Hanne Nielsen, der i stedet satte Maxius snor i halsbåndet på kamphunden og gik på jagt i hospitalsparken efter ejeren.
Flere gange hørte hun en hundefløjte i området, og til sidst fangede hun ejeren, som beskrives som en muskuløs og solbrændt 30-årig mand med måne og tatoveringer ned af begge arme.
- Det første han siger, da jeg får fat i ham er, at han har sagt til sin hund, at han ikke skal gøre det igen. Så hunden har gjort det før. Da jeg beder ham se, hvad hans hund har gjort, så flygter han fra mig alt hvad han kan med sin hun ved sin side.
En dyrlæge har siden tilset Maxiu, og har i en rapport angivet, at kamphunden har efterladt både en flænge ved halsen og i bugen, der har været så dybe, 'at de er af en sådan karakter, at hunden er død med det samme.'
Vestegnens Politi efterlyser nu en person, der har set eller kender den cirka 30-årige mand og hans kamphund.
- Så vi kan få en alvorlig snak med ham, og få sendt hunden til adfærdspsykolog, siger central vagtchef Peter Grønbek til B.T.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Maria Sarko på Amager Strand

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Affaldssortering Ballerup skrald skraldespand

Borgere får ikke tømt skraldespand. Men det er der en god grund til, mener kommune

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere