Kæmpede før drab på dansegulv

Obduktionen af den 21-årige Jonas Thomsen viser, at han var i håndgemæng før han døde af et stik i hjertet.

Midt på dansegulvet på diskotek Bakken i Kødbyen på Vesterbro i København fik Jonas Thomsen et stik i hjertet, efter han havde forsvaret sig mod en ukendt gerningsmand.

Det slår obduktionsrapporten af den 21-årige knivdræbte fast mandag, oplyser Københavns Politi.

- Han er død af et enkelt stik med en spids genstand i hjertet, men det særligt interessante er, at han har mindre læsioner på hånd og arm, siger efterforsker Carsten Ahrends fra drabsafdelingen til Ritzau.

Måske den mindre slåskamp kan få vidner til at huske

Det betyder, at der må have været mindre håndgemæng kort før det dødelige stik. Og en mindre slåskamp på dansegulvet kan måske få en klokke til at ringe hos eventuelle vidner, håber politiet.

- Der må være nogen, som har set håndgemænget på diskoteket, og som derfor har oplysninger om gerningsmanden, fortæller Carsten Ahrends.

Politiet har sikret sig video fra diskoteket, og de regner med, at gerningsmanden er på båndet et sted.

- Det er vanskeligt at få overblik over hændelsesforløbet, fordi der er mange mennesker på en lille område, men vi har video fra stedet, og vi går ud fra, at gerningsmanden er på billederne et sted, siger efterforskeren.

Politiet opfordrer igen eventuelle vidner til at melde sig

Den 21-årige jurastuderende på Københavns Universitet, der betegnes som en velfungerende og vellidt ung mand, blev tilsyneladende umotiveret stukket ned på dansegulvet i det propfyldte lokale.

Han vaklede dødeligt såret ud af lokalet, hvor en kammerat tilkaldte en ambulance. Jonas' liv stod dog ikke til at redde. Han døde få timer efter på Rigshospitalet.

Politiet står endnu på bar bund hvad angår motivet til knivstikkeriet. Derfor opfordres alle, der har bemærket noget omkring drabstidspunktet klokken 4.40 natten til lørdag og i timerne op til, til at ringe 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere