Jyske betjente skal til København

Jyske betjente skal til København i weekenden efter det blev officielt, at USA's præsident Obama deltager i IOC-mødet. Det erfarer TV2/Nord.

Københavns Politi havde regnet med at kunne klare sig med deres egne folk, mens en række kendisser lobbyerer for deres hjemlandes OL-kandidaturer, men meldingen om at USA's præsident Obama lander i København på fredag, har fået Politiet til at bede de jyske kolleger om hjælp.
- Vi bidrager med en mindre styrke, nu det er bekræftet, at han kommer, siger Chefpolitiinspektør Jørn Aabye fra Nordjyllands Politi, uden han dog vil komme nærmere ind på, hvor mange betjente man sender over Bæltet.
- Vi har en aftale om, at vi ikke melder den slags tal ud. Det holder vi for os selv, men kredsene bliver ikke affolket.
Det ekstra mandskab, der er nødvendigt i København, skal komme fra alle de øvrige politikredse. Politiets normale bemanding bliver derfor ikke påvirket. Forbryderne i de enkelte politikredse skal altså ikke regne med, at der bliver længere mellem politiets patruljer i weekenden.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

springvand solrød

playNyt springvand fik kommunes regning til at eksplodere: Tvist stadig ikke løst efter et år

Borgmestre

Kvindelige borgmestre trodser dick pics og mom-shaming: Sådan vil de få flere kvinder i kommunalpolitik

Frederiksberg Svømmehal

Renovering af Frederiksbergs historiske svømmehal forsinket og budgettet skrider

Frida Pernille Groth Rasmussen

Frida står bag barnevognsmarch for bedre forhold for fødende

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere