Juletræets støtter blev for ivrige

Onsdag aften blev det muslimske flertal i Egedalsvænges afdelingsbestyrelse reelt set styrket.

Onsdag aften blev det muslimske flertal i Egedalsvænges afdelingsbestyrelse reelt set styrket, og det undrer mange, fordi formandsvalget viste støtte til tilhængere af et juletræ. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En af forklaringerne er, at de nye kræfter på afdelingsmødet endte med at være 13 kandidater på scenen, hvor kredsen omkring det muslimske flertal var omtrent det halve. Dermed blev stemmerne for et juletræ fordelt på flere kandidater, der endte med også at konkurrere mod hinanden og ikke kun det flertal, der havde stemt nej til afdelingsbestyrelsen.

I løbet af dagen i går stod det klart, at der ikke kom nogen hurtig afgørelse på, om Egedalsvænge får sit juletræ. Og det udløste en klar opfordring fra Steffen Morild, der er formand for Boligforeningen 3B på landsplan.

- Min fornemmelse fra afdelingsmødet er, at beboerne nu ønsker, at den nye bestyrelse vil samarbejde konstruktivt, fremadrettet og i øvrigt sætter juletræet op. Mit råd til bestyrelsen er derfor: Se at få sat det juletræ op, sagde Steffen Morild.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere