Jalousi førte til drabsforsøg med kartoffelkniv

- Jeg har skåret halsen over på din datter. Hun er død. Hvis ikke hun vil være sammen med mig, er der ikke andre, der skal have hende.

Ordene blev angiveligt sagt i telefonen af en nu 38-årig mand til sin svigerfar omkring klokken 16 den 19. april sidste år. Han havde netop stukket og skåret sin kone i halsen og brystet foran kvindens søsters hus i Tureby, skriver DAGBLADET Køge.
Og efter at være kørt fra den stærkt blødende kvinde, ringede han blandt andet til sin hustrus far og fortalte, hvad han havde gjort. Kvindens far fortalte i går dommer og nævninge om det rystende opkald, der til alt held kun vist sig at være delvist sandt. For den nu 38-årige kvinde overlevede overfaldet.
I retten i går fortalte kvinden, at hun i løbet af sit 11 år lange ægteskab med den tiltalte var blevet udsat for både fysisk og psykisk vold. Men at hun den 8. april sidste år havde besluttet, at hun ikke ville finde sig i mere.
- Han var meget kontrollerende og ville bestemme, hvilket tøj jeg gik i. Han har slået mig mange gange og kastet ting efter mig, fortalte en meget fattet kvinde til retten, skriver DAGBLADET Køge.
Den 8. april flyttede hun med hjælp fra sin familie sine egne ting og en del af deres fælles datters ting fra hjemmet i Ejby. Hun frygtede sin mands reaktion og meddelte ham derfor, at hun ville skilles via en sms.
Ægteparret forsøgte dog at finde en ordning, så den 38-årige mand fortsat kunne se deres nu 4-årige datter. Det var i forbindelse med en udveksling af datteren, at manden angreb sin kone med en kartoffelkniv.
Der falder dom i sagen i morgen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere