Investor satser på Hillerød

Investering: Hillerød er et af de få områder i Danmark, hvor der sker udvikling, ikke afvikling. Det mener ejendomsselskab, der skyder 70 millioner kroner i halvfærdigt center ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Ejendomsselskabet AKF Koncernen satser omkring 70 millioner kroner på at købe ejendomme i en del af Herredscentret i Hillerød. Det oplyser sælgeren NCC Property Development, der har udviklet området med IDEmøbler, My Home, Sengekompagniet, iWash, Haahr Benzin og Euromaster, foruden Bauhaus, som dog ikke er med i handlen.21.500 m2 mangler stadig at blive bebygget i Herredscentret. Efterhånden som NCC Property Development udvikler området, er det planen, at AKF Koncernen også erhverver dette.

- Det her er ren ejendomsinvestering. Vi synes, at Hillerød er interessant. Der kommer til at ske en masse i Hillerød de næste mange år. Det er en spændende udvikling, siger administrerende direktør i AKF Koncernen Ino Dimsits og nævner det kommende superhospital i Hillerød Syd.

- Vi kigger på de områder, hvor der kan ske udvikling. Der er en masse områder, hvor det er afvikling, der er i gang. Men udvikling er koncentreret om ganske få områder i Danmark. Der, mener vi, at Hillerød er et af de områder, hvor der fortsat vil ske udvikling. Blandt andet på grund af sygehuset. Man har gjort meget i Hillerød Kommune for at tiltrække virksomheder, siger direktøren.

Han peger på kommunens mange medico-virksomheder, hvor Novo Nordisk og Biogen Idec er de mest markante.

Ifølge NCC Property Development skal der være butikker med pladskrævende varer som møbler og køkkener, samt servicevirksomheder i de resterende byggeområder i centret

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere