Ingen mister posten 1. marts

Ingen grund til bekymring for, at posten ikke dukker op efter 1. marts. Post Danmark skyder frist.

Foto: TV2/Lorry

Ingen danskere kommer til at opleve, at posten stopper med at levere breve 1. marts, fordi postkassen står forkert. Det lover Post Danmark.
- Vi skyder fristen, fordi det er rigtigt vigtigt for danskerne, at de får deres post. Vi vil rigtig gerne være helt sikker på, at det er de rigtige adresser, der ikke får deres post 1. marts,, siger Eva Malene Hartmann, chef i Post Danmark Privatkunder.

Omkring 800.000 danske husstande skulle have en ny postkasse sat op i forbindelse med, at loven blev ændret. Og 1. januar, da loven trådte i kraft, havde godt 80 procent af disse sat postkassen op korrekt.
Tilbage var omkring 174.000, der risikerede at få stoppet posten. Mange har fået justeret postkassen - og i Post Danmark skønner man nu, at der er omkring 100.000 tilbage, der skal foretage smårettelser.
- Vi skal nu ud og se på de godt 100.000 postkasser. Vi sender nogle specialuddannede konsulenter ud for at se på postkasserne, forklarer Eva Malene Hartmann og fortsætter:
- Sidder den fint, vil de så gå igen. Men er der noget, der skal rettes, kan konsulenterne på stedet smide en rettelse i postkassen. Man har så en uge til at rette fejlen, hvis man forsat vil have post.

Hvis man som en af de mange husstande har flyttet sin postkasse, skal man i første i omgang ikke foretage sig noget. Det skal man kun, hvis man får et brev fra Post Danmark.
Eva Malene Hartmann regner med, at det kommer til at tage omkring fire uger, før Post Danmark er færdig med at se på postkasserne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik