Ingen grund til panik: Her kan du handle ind hele påsken

En stor del af Coops butikker holder åbent hele påsken.

Arkivfoto af handlende i en Fakta. Foto: Jens Nørgaard Larsen - Ritzau Scanpix

Der er hjælp at hente hele påsken, hvis man kommer til at mangle mad eller andre dagligvarer.

Omkring 700 Coop butikker holder nemlig åbent hele påsken, oplyser dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

På landsplan drejer det sig om 339 Fakta-butikker, 312 butikker i Dagli´- og LokalBrugsen og 50 Irma-butikker, der holder åbent alle dage i påsken.

Det betyder, at de også er åbent skærtorsdag, langfredag, påskedag og 2. påskedag, hvor alle de større butikker er lukkede.

Man kan sagtens handle ind alle dagene i påsken i  TV 2 Lorrys sendeområde. Arkivfoto. Foto: Jens Nørgaard Larsen - Ritzau Scanpix

- Stort set alle Fakta- og Dagli’Brugsen-butikker holder åbent, og det samme gør sig gældende med Irma. Så man kan sagtens handle ind alle påskedagene i TV 2 Lorrys sendeområde, siger Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop, til TV 2 Lorry.

Åbningstiderne kan variere i Dagli´Brugsen, men kan ses på opslag i de enkelte butikker.

I Fakta og Irma er åbningstiderne alle dage 8 – 21 med få lokale undtagelser.

Dagrofa, som om ejer Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb, oplyser til TV 2 Lorry, at man kan finde oplysninger om deres butikskæders åbningstider på deres respektive hjemmesider. Klik her for Meny, Spar og Min Købmand.

TV 2 Lorry har også rettet henvendelse til Salling Group, som ejer Netto og Føtex for at få svar på deres butikkers åbningstider her i påsken, men de er endnu ikke vendt tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik