Ingelise er Dronningens største fan

Ingelise Bang Kjær fra Frederikssund er muligvis Danmarks største royalist. I dag tog hun turen til København for at fejre Dronningen, og TV2/ Lorry fulgte hende.

Hun har ønsket fri fra sit arbejde i dag for at kunne tage turen hele vejen fra Frederikssund ind til Amalienborg for at vinke til Dronningen og synge fødselsdagssang.

Følger med i den royale kalender

Sådan en stor begivenhed kræver planlægning. Derfor følger Ingelise nøje med i den royale kalender, og hun har ønsket fri i god tid. Rigtig god tid. Det er næsten et år siden, at hun bad om fri til denne særlige dag.

"Det er jo kæmpe stort, det er næsten lige så stort, som da jeg fik min datter - Kongehuset betyder enormt meget for mig," fortæller Ingelise på vej til Amalienborg.

Fascinationen stopper ikke ved turen til Amalienborg i dag. Hun er så vild med Dronningen og Kongehuset, at hun har fået tatoveret en krone på sit håndled. Selve fejringen af den royale fødselsdag begrænser sig ikke kun til i dag, Ingelise var nemlig også med til majestætens 75-års jubilæumsfest i Aarhus den 8. april.

5.000 kom forbi Amalienborg

Ingelise Bang Kjær var ikke ene om sin fejring af Dronning Margrethe i dag, politiet vurderer, at omkring 5.000 danskere var samlet på Amalienborg slotsplads, da regenten viste sig på balkonen og vinkede til de fremmødte. Ingelise fortsatte dagen med at købe en royal souvenir. Det gør hun altid, når hun har været på Amalienborg.

Vi fulgte hende i dag, du kan se hele historien i vores udsendelse kl. 19.30, som grundet den royale fødselsdag IKKE bliver vist på TV2 - men på vores egen kanal.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

BwnnyBuste2

playFolkekær nationaldigter hædret tre år efter sin død

genforeningsmonumentet

De skjulte spor: Kender du alle de sønderjyske minder i København?

_K0A1491_1

playBunker har stået tom siden Anden Verdenskrig: Danner nu ramme om helt nye oplevelser

60_percent

playOplev naturen: Sådan kan du fange fuglenes sang med en byg selv-optager

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere