Indskiftet Santin sænker Brøndby til sidst

Brøndby var foran i lørdagens arvefjendeopgør mod FCK, men endte alligevel med at indkassere et 1-2-nederlag.

FC København hentede lørdag tre heldige point i sidste minut på Brøndby Stadion.
Det lignede ellers i lang tid, at FC København for kun anden gang i sæsonen skulle tabe point i Superligaen, men FC Københavns superduo med Dame N'Doye og Cesar Santin ville det anderledes.
Efter at have været bagud ved pausen scorede først Dame N'Doye kort inde i anden halvleg, og i det 90. minut kunne Cesar Santin så sikre 2-1-sejren til de forsvarende mestre.
Bolden blev spillet op i FCK's venstre side, og Cesar Santin sendte knaldhårdt bolden i Brøndby-målet efter oplæg fra N'Doye.
Generelt var det ikke scoringsmuligheder, kampen manglede, og det var ikke til at se, at man var vidne til et opgør mellem Superligaens duks og nummer ni.
Hjemmeholdet havde en lang række chancer. Den nye offensiv med Mikkel Thygesen og Dennis Rommedahl var en evig trussel, og det var fuldt fortjent, at Brøndby kunne gå til pause med en 1-0-føring på mål af Mikkel Thygesen.
En scoring, der i øvrigt skabte stor uro på FCK-tribunen, hvor de 750 tilskuere, der havde fået lov at købe billet til kampen, kastede flere genstande over mod hjemmeholdets fans.
Glæden hos de blå-gule fans holdt dog kun indtil et kort stykke inde i anden halvleg, hvor Dame N'Doye bragte balance i regnskabet.
FCK virkede kampen igennem langt fra suveræne. Til det havde Brøndby simpelthen for let ved at spille sig til åbne chancer, og københavnernes centrale midtbane med Christian Grindheim og Claudemir var nærmest fraværende i det defensive.
Der skal dog også lyde en stor cadeau til Brøndbys offensiv, der i perioder spillede sammen, som havde spillerne aldrig lavet andet.
Dennis Rommedahl, Mikkel Thygesen og Michael Krohn-Dehli kombinerede godt og vekslede ofte mellem at løbe i dybden, trække ind i banen eller gøre det omvendte.
Og helt i front viste Martin Bernburg lige så gode takter. Han formåede flere gange at være spilstation i Brøndbys opbyggende spil og vandt mange nærkampe mod FCK's to islandske midterforsvarere, Ragnar Sigurdsson og Sölvi Ottesen.
Men endnu engang viste FCK, at holdet har det fornødne held, som et tophold skal have.
Efter kampen har Brøndby ni point på niendepladsen, mens FCK fortsat ligger nummer et med 28 point efter 10 kampe.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

ro

Her strømmer medlemmerne til: "Jeg bliver helt høj"

265851_491388967538420_375266505_o

playGreve Kommune bliver VM-vært for første gang nogensinde

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere