Indsatte anholdt for knivopgør i fængsel

Det er endnu uvist, hvorfor der blev trukket blankt under opgør i et fængsel. To indsatte blev kvæstet, og politiet har nu kastet mistanke på to andre fanger.

Tavsheden har sænket sig over Vridsløselille Statsfængsel. For der er ikke mange af de indsatte, der har lyst til at fortælle politiet om det knivstikkeri, der torsdag sendte to fanger på hospitalet. De to opholdt sig i et fællesrum i fængslet, da de blev overfaldet. Da personalet fandt dem, var den ene stukket i maven, mens den anden havde et overfladisk sår på benet.
Begge er efter hospitalsbehandling uden for livsfare, oplyser Københavns Vestegns Politi.
Vi har nu anholdt to af de indsatte, som vi mistænker for overfaldet. De skal afhøres i løbet af natten, og så tager vi stilling i morgen til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchef Johnny Bunde.
Politiet har ransaget cellerne, og har fundet et skarpt instrument, der måske er gerningsvåbnet. Men af hensyn til den videre efterforskning ønsker politiet ikke at oplyse, hvad det er, man har fundet. Vridsløselille huser blandt andet indsatte med relation til Hells Angels og AK81, men umiddelbart kan politiet ikke bekræfte, at overfaldet i fængslet skulle have relation til bandekonflikten.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere