Ikonisk Coca-Cola lastbil kommer til Danmark

For første gang i seks år er den verdenskendte røde Coca-Cola lastbil tilbage i Danmark.

Der er efterhånden pyntet op til jul de fleste steder i Hovedstadsområdet, men for mange mennesker er et helt specielt produkt også tæt forbundet med julen.

Der er selvfølgelig tale om den ikoniske røde Coca-Cola, som også har store ære for, hvordan vi forestiller os, at julemanden ser ud. 

Hertil hører også den ikoniske røde Coca-Cola-lastbil, som de fleste af os kender fra reklamerne, men som ikke har været mulig at opleve på de danske veje de seneste mange år.

Men allerede fra i morgen kan beboerne i Ishøj igen få glæde af den lysfyldte lastbil, der efter seks års fravær er tilbage i Danmark. I morgen i Ishøj begynder den sin Danmarks-turné, der varer helt frem mod jul.

Arrangementet foregår ved Bilka, Ishøj Lille Torv 1, hvor lastbilen vil servere en kold Coca-Cola til de handlende.

Coca-Cola optrådte for første gang sammen med julemanden tilbage i år 1930, hvor kunstneren Fred Mizen tegnede julemanden, der drak en Coca-Cola.

Først i år 1995 kom den glimtende lastbilkaravane kaldet "Christmas Caravans" til verden, og i 1998 kom den tredje version, som stadig den dag i dag er en af firmaets mest anvendte reklamer.

Coca-cola lastbilens turné i Hovedstadsområdet