Hvem så 21-årige Cem før drabet?

Politiet forsøger nu at kortlægge drabsoffers færden den sidste time før han blev tæsket til døde.

Ved at offentliggøre billede og navn på den unge mand, der sent torsdag blev tæsket til døde på Frederiksberg, håber politiet at få flere oplysninger i den sidste time før det brutale overfald.
      Den dræbte er den 21-årige Cem Aydin, der blev slået og sparket af otte-ti voldsmænd foran sin mors bopæl på Kong Georgs Vej.
      - Vi i gang med at klarlægge nu afdødes færden i de sidste cirka 45 minutter frem til overfaldet, siger politikommissær Hans Erik Raben.
      - Vi ved, at han torsdag aften var sammen med en bekendt i byen, og at han fulgte denne bekendte til Stærevej. Her tog de cirka 22.30 afsked med hinanden, og Cem Aydin begav sig herefter alene på vej hjem, siger han videre.
      - Vi har en stærk formodning om, at Cem Aydin er gået tid fods hele vejen hjem - en gåtur, der normalt tager 20-25 minutter, men kan ikke udelukke, at han har mødt nogen, som han er kørt sammen med, eller at han eventuelt har taget bussen, siger politikommissæren.
      Den 21-årige var klædt i blå jeans, hvid hættetrøje med rød skrift på brystet, brun dynejakke med hætte og blå Nike-sko.
      Overfaldet gav Cem Aydin så alvorlige kvæstelser i hovedet, at familien fredag aften valgte at slukke for respiratoren, der holdt ham i live.
      Politiet arbejder med flere teorier, men noget klart motiv til drabet har man ikke endnu.
      Derfor vil man gerne høre fra alle, der ved noget. Gerningsmændene forsvandt i en sølvgrå BMW3 model E46 og en hvid eller sølvgrå Ford Mondeo.
      - Er der nogen, der har set ham? Var han alene? Blev han passet op af nogen på ruten? Har nogen set ham skændes med nogen? Er der nogen, der har set nogen af de nævnte biler følge efter ham?, lyder spørgsmålet fra Hans Erik Raben.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20210424-101409-L-1920x1279we

playBeboere i Fredens Havn taber sag - skal fjerne både

Helsingør hærværk 1

playHærværk mod Helsingør Rådhus: ”Det er noget regulært svineri”

Beand Nørrebro

Igen: Nørrebro ramt af brande

politi demo

playPolitiet massivt til stede efter uro i København - en anholdt for stenkast

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere