Husejere i Lorrys område skummer bolig-fløden

Nykredit forudsiger pæne prisstigninger på boliger i hovedstadsområdet i 2017.

Har du en ejerbolig, og er den placeret i hovedstadsområdet, så kan du med stor sandsynlighed læne dig tilbage og  nyde, at du lidt efter lidt bliver mere velhavende.

For boligprisernes himmelflugt fortsætter i år.  Og hvor det tidligere særligt var København, der mærkede de stigende boligpriser, så gælder det nu hele hovedstadsområdet.

Dele af Nordsjælland har haft det svært i forhold til København, men nu forventer Nykredit en gennemsnitlig stigning for parcel- og rækkehuse på 4,1 procent i 2017.

Men andre områder følger også med - Københavns Omegn kan regne med 4,8 procent og Østsjælland på hele 5,8 procent.

Mest til lejlighedsejere

Alligevel er det - som det også har været tidligere - lejlighedsejere i byen København, der kan forvente den største procentuelle prisstigning. Nykredit regner med, at de får prisstigninger på 7,8 procent i 2017.

Har du en ejerlighed, som du gav en million kroner for 1. januar, så skulle du altså kunne sælge den for  78.000 kroner mere.

Nykredit regner med, at den fremgang, arbejsmarkedet oplevede i 2016 vil fortsætte i år - og derfor tror de på vækst i ejendomspriserne.  

Og samtidig tror realkreditinstituttet på, at danskerne vil få mere i lønningsposerne - i et højere tempo end prisstigninger - og det forøger boligejernes købekraft.

Ny luft til sommerhusene

Sommerhusmarkedet har været hårdt ramt i årene efter finanskrisen. Men også her tænder Nykredit et håbefuldt lys.. Selskabet vurderer, at sommerhuse gennemsnitligt stiger med to procent om året de næste par år.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

nybyggeri sluseholmen

Flere og flere københavnske boliger er uden bopælspligt

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

def_thumb,50_percent

playGodhavnsdreng vil donere sine erstatningspenge: - Det er penge til børnene

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere